Glas Javnosti

Srpski rokeri snimili pesmu o Putini! (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Beogradski rok bend "Džepovi", uoči predsedničkih izbora u Rusiji, predstavio je spot za pesmu "Dolazi Vladimir" o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu. Spot je snimljen uz podršku Ruskog doma u Beogradu.

Prema rečima vođe grupe Vladimira Niševića, kompozicija je snimljena u znak podrške ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Naime, prema istraživanjima javnog mnjenja, Vladimir Putin je izuzetno popularan među Srbima, a odluka rokenrol benda "Džepovi" da snime pesmu u znak podrške predsedniku Rusije još jednom dokazuje osećanja srpskog naroda.



"Pomno pratimo događaje u svetu, a naša pesma je naše predviđanje. Šaljemo pozitivne signale, pozdravljamo narod Ruske Federacije, sa kojim delimo vrednosti i sa kojima imamo zajednički cilj. Taj cilj je sloboda! Srbi i Rusi su braća zauvek!", poručio je muzičar.

Prema njegovim rečima, Srbiju i njenu "veliku sestru" Rusiju spaja ne samo zajednička tradicija, istorija, kultura, već i zajednička borba.

"Znamo da Rusija stoji na braniku zaštite porodičnih vrednosti i želimo da budemo deo te porodice. To je i opevano u refrenu pesme: Tamo sunce izlazi, budi se Moskva i Vladivostok, okreni se i polazi, idemo na istok", naglasio je Nišević.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR