Glas Javnosti

POZNATI HOTEL NA KOPAONIKU SE RUŠI: Izgradiće se objekat sa 206 apartmana

Društvo
Autor: Glas javnosti

Opštinska uprava opštine Raška oglasila je javni uvid urbanističkog projekta za izgradnju apart-hotela na Kopaoniku. Na lokaciji se nalazi hotelski kompleks Olga Dedijer za koji je izdato rešenje o izgradnji 1985. godine. Ovim urbanističkim projektom predviđa se uklanjanje ovog objekta i izgradnja novog.

Objekat će, između ostalog, imati četiri podzemna sprata za parkiranje, a ukupna bruto građevinska površina budućeg hotela je 25.638,92 kvadratnih metara.


Predviđeno je da budući hotel ima 206 apartmana. U četiri podzemne etaže predviđene su garaže sa ukupno 187 parking mesta. Saobraćajni pristup biće ostvaren je sa postojećeg državnog puta dvosmernom internom saobraćajnicom širine 6 metara.


Javni uvid traje do 6. marta. Inače, hotel Olga Dedijer se nalazi u centralnoj zoni Kopaonika, na nadmorskoj visini od 1.700 metara i izgrađen je u planinskom stilu.


Ovaj ugostiteljski objekat sada raspolaže sa 232 kreveta u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, restoranom sa 300 sedišta, aperitiv i snek - barom, diskotekom, picerijom, trim kabinetom i prodavnicom.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR