Glas Javnosti

Maja izašla iz Elite, pa ZVALA Cara - ovo su svi detalji!

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Marinkovićeva ne odustaje od Cara, iako je u vezi sa Panterom!

Takmičarka "Elite" Maja Marinković nedavno je izašla iz rijalitija kako bi popravila zadnjicu, a kako "Scandal!" saznaje, brže-bolje je pozvala Filipa Cara, iako je znala da on treba da postane otac. Pošto nije bila upućena u to da Car nije stigao u Beograd, Maja je htela da ga nazove i pita kad dolazi i da li može da je poseti u bolnici gde se operisala.

Međutim, kako izvor gorepomenutog lista tvrdi, od toga nije bilo ništa.

- Maja je htela da mu pošalje slike svoje zadnjice, pa ga je zvala na telefon više puta! On joj nije odgovarao na pozive, a onda je počela da mu šalje fotke svoje zadnjice - započeo je izvor, pa nastavio:

- Međutim, Car je ubrzo blokirao i nikako nije mogla da dođe do njega - završava izvor gorepomenutog lista.

Podsećanja radi, Maja i Car su bili u kontaktu i kad je Aleks ostala trudna i ona je više puta bila razlog njihovog raskida. Takođe, Marinkovićeva to nikad nije krila, pa je u više navrata otkrivala da ju je Car zada zvao i da ne prestaje da joj šalje poruke.

Inače, na Maju je nedavno udarila Vesna Vukelić Vendi.

- Istina je da Ša ima mnogo gordosti u sebi, vrlo lukav i ulazi kroz najmanju rupu, koristi se svim mogućim prečicama i deluje kao osoba koja juri u lidlu za piliće. Jako je bedno i ružno imati takav oblik muškarca pored sebe koji govori kako će nekog da iznapušava a on u spoljnom svetu nikoga ne bi mogao da dotakne a kamoli da prebije, on nije alfa muškarac i zato mu svi smetaju i ima teške komplekse. On je za Đedovića prevarant, nikoga ne poštuje i sve naziva nadimcima. Nema nikakvog viteštva u sebi i totalno je duhovno zarđao. On je toliko transparentan i da je bilo se*sa tu sve bi zvonilo, on je toliko nesrećan što toga nije bilo i shvata da mu nije devojka ako nemaju odnose, kakva je to veza. On je radio mileva i njemu je smisao rialitija samo da spava sa njom, kad se to bude desilo ona je gotova jer će on prisloniti svoje kandže na sebe i neviđeni je šibicar, na nivou je autobuske stanice i ljudi koji se bave tim prevarama - govorila je Vendi, pa nastvila:

- On je kao zarđali crv mali koji nema obzir ni prema kome, ni prema njenoj porodici niti prema njoj. Takvi profili kao što je ona su hladni i ne mogu da se promene, to im je ucrtano u karakter. Ako već Stanislav priča da je bila sa njim vatrenija znači da ona nije otkrila određenu dimenziju svog karaktera i da postoji razlog zbog koga se prikriva. Stanislav se totalno uvalio u blato i umesto da je ostao misteriozan do kraja, on se srozao totalno nisko zbog ulaska u vezu sa Majom - istakla je ona na RED TV-u.

Glas javnosti /R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR