Glas Javnosti

DONALD TRAMP PROGNAN I SA FEJSBUKA: Nalozi bivšeg američkog predsednika suspendovani na dve godine

Svet
Autor: Glas javnosti

Zakerbergova kompanija Fejsbuk objavila je da će nalog bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa na toj društvenoj mreži i Instagramu biti suspendovan na dve godine.

Kompanija je donela dugo očekivanu odluku o sudbini nalog bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa na toj društvenoj mreži, preneo je Gardijan

-Imajući u vidu ozbiljnost okolnosti koje su dovele do Trampove suspenzije, verujemo da su njegovi potezi predstavljali ozbiljno kršenje naših pravila, na osnovu čega je izrečena najviša moguća kazna u skladu sa novim protokolima. Suspendujemo njegove naloge na dve godine, od datuma početne suspenzije, 7. Januara- rekao je Nik Kleg iz "Fejsbuka".

 NE PROPUSTITE

 

Ranije je su "Fejsbuka" rekli da je njihov odbor primio više od 9.000 javnih odgovora koji se tiču suspenzije naloga Donalda Trampa na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram na neodređeno vreme.

Donal Tramp je napravio sopstvenu platformu preko koje bi se oglašavao, ali je ona nedavno trajno ugašena.

 

Platforma pod nazivom "Sa stola Donalda Dž. Trampa" bila je način da bivši predsednik objavljuje svoje sadržaje, uključujući saopštenja za štampu i video-zapise.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR