Glas Javnosti

VELIKI SKANDAL POTRESAO BOLONJU: UGLEDNI GRAĐANI pohapšeni zbog 'čašćavanja' sa maloletnicama!

Svet
Autor: Glas Javnosti

Policija je u Bolonji uhapsila šestoro "uvaženih" građana, zbog navođenja maloletnica na prostituciju i organizovanja orgija uz kokain izveštavaju italijanski mediji.

U skandal je uključen, za sada, jedan advokat, jedan agent za nekretnine, preduzetnici i mladi član stranke Liga Luka Kavaca, koji je na prošlim regionalnim izborima bio kandidat stranke za lokalnu poziciju.

Sve je otkriveno nakon sto je majka jedne maloletnice otkrila na ćerkinom mobilnom telefonu video sa zabave u "vili pakao", kako su učesnici međusobno nazivali kuću jednog od članova grupe, gde su održavane seanse u kojima su, u proteklih godinu dana, članovi grupe seksualno iskorištavali najmanje dve maloletnice u zamenu za kokain.

Vest je odjeknula u Bolonnji kao bomba, jer su u skandal uključene osobe koje su se računale u ugledne članove društva. Policija i dalje istražuje jer ima indicija da su u skandal uključene i druge osobe i moguće jos neka maloletnica.

Član stranke Liga, Luka Kavaca je 2016. godine, kao član partije Forca Italija bio kandidat za gradonačelnika Bolonje, i tada je izazvao skandal kada je objavio sliku sa groba Benita Musolinija uz tekst da sve što je Musolini napravio, ne moze biti poništeno.

(Glas javnosti/Tanjug)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR