Glas Javnosti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OVO NI NEMCI NISU RADILI: Neonacističke zveri iz bataljona Azov spalile ŽIVOG RUSKOG VOJNIKA NA KRSTU

Svet
Autor: Glas javnosti

Video sa spaljivanjem na Krstu ruskog pravoslavnog vojnika iz Donjecke Narodne Republike koga su spalili neonacisti iz bataljona Azov, video je ceo svet znatno pre Speciajlne operacije ruskih oružanih snaga na prostoru Ukrajine. I zapadnom "civilizovanom" svetu to nije smetalo i ne smeta da i dalje podržavaju neonacistički režim u Ukrajini.

Ruske službe uspele su da otkriju da se radi o vojniku Nikiti koji je bio siroče, koji je dobrovoljno spasavao mirne stanovnike Donjecke Narodne Republike. Strašni video zapis sa životinjskim mučenjem i spaljivanjem na krstu zarobljenog novomučenika Nikite, snimali su neonacisti iz Azova i otkriven je u telefonu jednog ubijenog naciste. Taj video zapis urednik "Sabornika" dobio je od ruskog episkopa zaduženog za saradnju sa Oružanim Snagama Ruske Federacije.


Mati Ignjatija Romanova je na društvenoj mreži "V Kontakte" danas, 2. aprila 2022. godine, objavila sliku novomučenika Nikite i uputila poziv da se pomolimo za njegovu dušu, piše "Sabornik srbsko-ruski"

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR