Glas Javnosti

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE! Krvave scene posle napada u njuroškom metrou

Svet
Autor: Glas javnosti

Na društvenoj mreži Telegram su se pojavile fotografije sa stanice podzemne železnice u Bruklinu u Njujorku gde je nepoznati napadač aktivirao dimne bombe i ranio više od 20 ljudi.

Incident se dogodio u utorak tokom jutarnjeg špica, u vozu na stanici "36. ulica" u gradskoj četvrti Sanset park u Bruklinu.

- Dok je voz na putu za Menheten čekao da uđe u stanicu, pojedinac u toj kompoziciji stavio gas masku, zatim uzeo kanister iz torbe i otvorio ga. U tom trenutku, voz je počeo da se puni dimom. On je zatim otvorio vatru i pogodio više ljudi u vozu i na platformi - saopštila je komesarka njujorške policije Kičent Sjuel.



Zvaničnici su naveli da je tokom napada povređeno najmanje 20 osoba, od kojih 10 iz vatrenog oružja, a petoro ranjenih je u kritičnom stanju, ali se očekuje da će preživeti, dok je 13 osoba zadobilo respiratorne probleme ili je na neki drugi način povređeno u ovom incidentu.

Vlasti su ponudile i nagradu od 50.000 dolara za informacije koje bi dovele do hapšenja osumnjičenog, za koga su veruje da je delovao sam. Komesarka njujorške policije saopštila je da se napad ne istražuje kao terorizam.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR