Glas Javnosti

Užasni turisti: Prepustili se strastima na sred šetališta

Svet
Autor: Glas javnosti

Policija na Tajlandu traga za ljubavnim parom koji je snimljen u vreloj akciji na jednoj od lokalnih plaža svetskog letovališta u ovoj zemlji.

Mladi par, za koje se veruje da su turisti, bili su na plaži Džomtijen u Pataji u ranim jutarnjim satima kada su viđeni kako se prepuštaju strastima. Džomtijen se inače nalazi južno od centralne Pataje - turističke destinacije koja je poznata po svojim četvrtima sa crvenim svetlima i divljem noćnim životom.

Incident i eksplicitan snimak koji se prvi put pojavio na društvenim mrežama 6. februara ove godine, poslednji je u nizu takvih incidenata. A parovima koji praktikuju seks na javnim mestima i plažama prete teške kazne, ukoliko budu uhvaćeni.

U jednominutnom video snimku, izgledalo je da dvojac sklon rizicima nije mario za prisustvo drugih ljudi, posebno jer su se mnogi od njih smejali dok su telefonom snimali scenu.


"Kakvi su ovo ljudi?"

Snimak je brzo dospeo na društvene mreže, a oni koji su naleteli na video su mahom bili šokirani snimkom.

"Da li je ovo normalno u Pataji?", "Zašto jednostavno ne odete u hotel", "Kakvi su ovo ljudi?" pisali su oni.

Policija uveliko istražuje incident, ipak, nije isključila mogućnost da je ljubavni par sa snimka odavno napustio to područje. Na snimku se ne vide šatori za spasioce, koji su postavljeni pre dva meseca, a to ukazuje na mogućnost da je snimak možda nastao ranije.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR