Glas Javnosti

UŽAS U SIDNEJU: Napao sveštenika NOŽEM usred propovedi (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Biskup jedne hrišćanske crkve u Sidenju, kao i nekoliko vernika napadnuti su kada je u crkvu upao nepoznati muškarac i nožem krenuo ka oltaru gde je sveštenik bio usred propovedi.

Biskup Mari Emanuel je propovedao u hrišćanskoj crkvi "Hrista Dobrog Pastira" u zapadom delu Sidneja u ponedeljak nešto posle 19 časova.

Na užasavajućem snimku incidenta, koji se uživo emitovao na Jutjubu stranici crkve koju prati 200.000 ljudi, vidi se da episkop Emanuil začuđeno podiže pogled dok napadač iznenada zadaje udarce po licu i glavi.

U pozadini snimka se čuju užasni krici, a drugi vernici pritrčavaju u pomoć biskupu dok on pada na pod.

Hitna pomoć Novog Južnog Velsa pozvana je na lice mesta u ponedeljak oko 19.15 časova, izvestili su mediji.

https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2024/04/15/342125871469907006/640x360_MP4_342125871469907006.mp4

Portparol je rekao da je muškarac star 50 godina odveden u bolnicu u Liverpulu sa višestrukim ubodnim ranama. Pored sveštenika još tri osobe su takođe povređene i njima je pružena pomoć na licu mesta.

Muškarac u tridesetim godinama zadobio je više posekotina, drugom od dvadeset godina posečene su šake, dok je muškarac od 60 godina zadobio ranu na ruci, dodaje se u izveštaju.


Portparol policije Novog Južnog Velsa rekao je da povrede biskupa Emanuela nisu opasne po život. Kako je saopšteno, policija je uhapsila osumnjičenog.

Kako se saznaje, izbodeni sveštenik je "navukao gnev" stanovnika zapadnog Sidneja kada je tokom pandemije izolaciju kovida u Sidneju proglasio „masovnim ropstvom“ i tvrdio da su vakcine uzaludne jer će „normalan“ život ojačati imunitet.


Glas javnosti/ DailyMail

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR