Glas Javnosti

UŽAS U ALBANIJI: Žena poginula na poslu, mašina je smrskala

Svet
Autor: Glas javnosti

Mladoj ženi je mašina zgnječila vratne pršljenove, a trenutno je istraga u toku

Anila Grišaj (26), poreklom iz Albanije, umrla je na radnom mestu kada joj je mašina za pakovanje smrznute hrane smrskala glavu na pokretnoj traci u fabrici u Trevizu.

Kako se navodi, mašina za pakovanje je bila novo osnovno sredstvo u fabrici, a razlog zbog kojeg je došlo do ovog nesrećnog događaja još uvek nije poznat.


Jedina činjenica je da je Anila bila stručni radnik. Ona je od skoro unapređena i bila je zamenik direktora kompanije. Prva hipoteza je da je nesreća možda prouzrokovana ljudskom greškom, navode italijanski izvori, prenosi Fanpage.it.

Mladoj ženi je mašina zgnječila vratne pršljenove, a trenutno je istraga u toku kako bi se utvrdilo zašto i na koji način je do došlo do tragedije.

Devojka je sa porodicom živela u Trevizu, a već neko vreme je radila kao radnik u prehrambenoj industriji.

Članovi porodice su vidno potreseni situacijom koja ih je zadesila, a o Anili imaju samo lepe reči da kažu. Pamte je kao devojku "duge, kovrdžave kose i blistavog osmeha koja je u životu bila vesela, a kao radnik jako vredna".


Policija je pokrenula istragu i rekonstrukciju događaja.

Kako navode lokalni mediji, u toku prvih sedam meseci u 2023. godini, u Italiji je 559 ljudi izgubilo život na radnom mestu, a Lombardija zauzima prvo mesto sa 74 žrtve.
Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR