Glas Javnosti

UKOLIKO REZERVIŠETE SMEŠTAJ PREKO OVOG SAJTA,ŽURKE SU ZABRANJENE: Ovo je razlog

Svet
Autor: Glas javnosti

Platforma za iznajmljivanje privatnog smeštaja Airbnb objavila je da je trajno zabranila organizaciju bilo kakvih zabava u smeštaju koji nudi širom sveta, nakon što je to privremeno učinila u avgustu 2020. godine, prenosi Anadolija.

„Privremena zabrana se pokazala efikasnom, a danas zvanično uvodimo zabranu kao našu politiku. Ometajuće zabave i događaji će i dalje biti zabranjeni, uključujući okupljanja na otvorenom. Imovine ‘Kuće za žurke’ će i dalje biti strogo zabranjene“, navodi se u saopštenju Airbnba.

Stopa održavanja zabava u smeštajnim kapacitetima koje nudi Airbnb na godišnjem nivou opala je za 44 posto, navode iz kompanije.Podsećaju da su pojedinci u vreme kada su zbog pandemije koronavirusa mnogi barovi i klubovi bili zatvoreni zabave održavali u iznajmljenim objektima, piše N1.

"Ovo nas je zabrinjavalo i zbog remetilačke prirode neovlašćenih zabava i zbog rizika da ovakva okupljanja šire virus", dodaju iz kompanije.

Airbnb je 2020. takođe osnovao ekipu za brzu reakciju u slučaju problema, te predvideo sankcije protiv korisnika koji ne budu poštovali nova pravila ponašanja.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP