Glas Javnosti

UHAPŠENA DEVOJKA KOJA JE POKUŠALA UBISTVO: Namamila ga u sobu, skinula se GOLA, pa izvadila NOŽ! MUŠKARAC PREŽIVEO PRAVI PAKAO

Svet
Autor: Glas javnosti

Jedan muškarac koji je devojku upoznao na internetu sa namerom da sa njonm provede noć, zamalo je stradao usled njenih opakih namera.

On je devojku pod imenom Nika Nikubina upoznao na inernetu i rešio da ode na sastanak "na slepo". Devojka ga je odvela u hotelsku sobu u Las Vegasu, skinula se gola i rekla mu da veže oči. Mladić je mislio da Nika ima namere seksualne prirode, ali se ubrzo sve preokrenulo. 

Ona je zvadila nož i dva puta ga ubola u vrat, u “znak osvete za američki napad na generala Islamske revolucionarne garde Kasema Sulejmanija”. Policija je ubrzo uhvatila 21-godišnjakinju, a u izveštaju se navodi da se par upoznao 5. marta i da se dogovorio da iznajme sobu na jednu noć.


Osumnjičena je pobegla iz sobe nakon napada, a neimenovani muškarac, krvav i pri gubitku svesti je uspeo da alarmira obezbeđenje hotela. Nika je odmah pronađena i uhapšena, a na saslušanju je rekla da je to učinila kako bi se osvetila nekom od Amerikanacca za ubistvo Kasema Sulemanija, dok je mladić bio samo kolateralna šteta. Trenutno se nalazi u pritvoru i optućena je za pokušaj ubistva.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR