Glas Javnosti

UHAPŠEN SRBIN U RIMU: Pretio bivšoj devojci pa NAPAO NOŽEM policiju

Svet
Autor: Glas javnosti

Srbin (51) koji je već poznat italijanksoj policiji zbog nasilja i pretnji uhapšen je u divljem naselju u okolini Rima zbog napada na bivšu devojku i policiju.

Kako se navodi, komšije su u popodnevnim satima prošle srede pozvale policiju i navele da muškarac preti da će nožem zaklati bivšu devojku u divljem naselju u okolini Rima.

"Prijavljeno je da se o nalazi u kući i da joj preti. Kada je policija došla, zatekli su ga ispred barake, a nakon što su mu zatražili dokumenta, potegao je nož koji je držao u džepu", navode mediji i dodaju da su kampom odjekivale njegove pretnje:

- Ne idem u zatvor svakako! Pokazaću vam! Videćete čim izađem šta će vam se desiti - urlao je Srbin na policajce koji su ga razoružali i stavili u automobil.

U policijskoj stanici utvrđeno je da je reč o muškarcu koji je od ranije poznat policiji.

- On ima više krivičnih prijava, a čak je i proteran sa opštine Rim. Ovog puta na teret mu se stavlja napad na službeno lice, nasilničko ponašanje, pretnje, kao i kršenje zabrane boravka.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Doris u 10.08.2022 14:40:43 h
     0 
Zovem se Doris Ava i želim da svi na ovom forumu znaju za Dr.Ogundele, sjajnog čarobnjaka koji mi je vratio mog muža u roku od 24 sata svojim čarolijama, nakon 3 godine raskida i on je također bacio čini za mene dobiti unapređenje u mojoj kompaniji u kojoj radim. Ovaj čovjek je veoma moćan, ovaj post je način moje zahvalnosti da ga ljudi poznaju i njegov dobar rad, jer sam mu rekao da ću podijeliti dobre vijesti. Ako vam je potrebna bilo kakva pomoć, savjetujem vam da ga kontaktirate na WhatsApp