Glas Javnosti

Uhapšen muškarac nakon što je seksulano napao reporterku tokom prenosa uživo! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Španska policija uhapsila je muškarca zbog sumnje da je seksualno napao novinarku nakon što ju je navodno dodirnuo dok je ona bila uživo na TV-u.

Isa Balado je izveštavala o pljački u Madridu u utorak, kada joj je prišao muškarac i odjednom poćeo da joj dodiruje zadnjicu, što je on negirao kada se ona suočila s njim.


Balado je pokušala da nastavi prenos uživo,ali je njen kolega prekinuo zatim pitao:

„Isa, oprosti mi što te prekidam... ali da li  je on tebi upravo dodirivao zadnjicu? 

Ona je to potvrdila, a gospodin Abad joj je rekao ,,uključi kameru,sad ćemo uhvatiti idiota na delu!, na snimku možemo videti Isu Balado i čoveka, koji je još uvek stajao sa njom i osmehivao se.


Muškarac je tada negirao da ju je uznemiravao.

Policija je kasnije saopštila da je muškarac uhapšen zbog navodnog napada na novinarku dok je ona uživo vodila televizijski program, u poruci objavljenoj na Iks platformi, nekadašnjem Tviteru.

Mediaset Espana, koji je vlasnik informativnog kanala, izdao je saopštenje u kojem izražava svoju podršku gospođi Balado nakon "apsolutno nepodnošljive situacije" koju je pretrpela.


Španska ministarka rada Jolanda Diaz takođe se oglasila povodom incidenta, rekavši da ovo ne sme da prođe nekažnjeno. Ona je na Iks platformi napisala: „Mašizam je taj koji tera novinare da trpe ovakve seksualne napade, a agresori se ne kaju pred kamerama.

Ovaj incident dolazi usred seksističke svađe u Španiji, koju je izazvao bivši predsednik španskog fudbalskog saveza Luis Rubijales koji je seksualno uznemiravao pobednicu Svetskog prvenstva Dženi Ermoso.


Njegovi postupci tokom finala Svetskog prvenstva za žene doveli su do oštrih kritika, što je dovelo do njegove eventualne ostavke i pozivanja na sud zbog optužbi za seksualni napad i prinudu.


Glas javnosti 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR