Glas Javnosti

UHAPŠEN MIGRANT, SVIREPO ZAKLAO MLADIĆA /VIDEO/

Svet
Autor: Glas Javnosti

"Izgledao je srećan, zato sam ga ubio", izjavio je zločinac. Migrant iz Maroka priznao je ubistvo mladića starog 33 godina, a kao obrazloženja imao je to što je čovek izgledao srećan, a migrantu se to nije svidelo.

Javni tužilac u Italiji saopštio je da je marokanski migrant Said Machaouat star 27 godina priznao ubistvo Stefana Lea, koga je ubi na obali reke Po u Torinu, a razlog je bio da je jednostavno želeo nekoga da ubije.

Said se predao policiji ovog vikenda, a svirepo ubistvo je počinjeno 23 februara.

„Ja sam ubica Stefana Lea. Predajem se. Osećam da će me Karabinjeri uloviti“ rekao je monstrum kada se predao nadležnim organima.

„Među ljudima koji su prolazili izabrao sam njega jer je izgledao srećno. Nisam mogao to da podnesem“ rekao je Marokanac u stanici prenosi tužilac.

Machaouat nije poznavao žrtvu. „Tog jutra“ svedoči migrant „Odlučio sam da ću nekoga da ubijem. Otišao sam da kupim noževe, a onda samo od njih bacio sve osim onog koji je bio najoštriji. Otišao sam do obale i čekao. Kada sam video mladića odlučio sam da ne mogu da podnesem njegov srećan izraz lica“ rekao je monstrum policiji.

„Video sam ga i on je pogledao mene i pomislio sam, on treba da pati kao i ja. Prerezao sam mu vrat sa nožem“ rekao je migrant policiji kaže javni tužilac u Torinu Paola Borgna.

„Hteo sam da ubijem momka, da mu oduzmem svu perspektivu, njegovu decu, prijatelja i rođake“ kaže ubica koji je u Italiju došao kao migrant.

vestidana.rs

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR