Glas Javnosti

UČITELJICA KOJA JE SILOVALA DVANAESTOGODIŠNJAKA: Nakon smrti je ostavila sve NJEMU i njihovim ĆERKAMA!

Svet
Autor: Glas javnosti

Bivša učiteljica iz Sijetla, SAD Meri Kej Leturno je bila osuđena zbog silovanja učenika šestog razreda devedesetih godina, pre nego što se udala za njega.

Nakon smrti Meri Kej je ostavila sve svom mužu i njihovim ćerkama.

Ona je umrla ove godine, 6. jula, od raka u svojoj 58. godini života.

Meri Kej je postala poznata 1997. godine široj javnosti kada je otkriveno da je silovala Fualua kada je on imao svega 12 godina.

Osuđena je na zatvorsku kaznu, ali se kasnije udala za njega. Bili su u braku 12 godina pre nego što su se razveli.

- Volela je Vilija do samog kraja. Sa njim je izgradila život i zaslužio je da nasledi ono malo što je imala - izvor blizak preminuloj je rekao.

Vili je dobio fotografije, uspomene, puno sentimentalnih stvari.

- Nisu imali gomilu novca, ali on i devojke će to podeliti. Više su zainteresovani za sentimentalne stvari - dodao je izvor.

Leturno je imala još četvoro dece sa prvim suprugom Stivom Leturnom. Za sada nije poznato da li je i njima nešto ostavila.

Foto: Tanjug

Leturno je predavala drugom razredu u Sijetlu kada je započela seksualnu vezu sa učenikom Vilijem 1996. godine. U to vreme on je imao 12 godina, a ona je imala 34, bila je udata i majka četvoro dece.

Policija ih je zajedno zatekla u kolima u ranim jutarnjim satima 19. juna 1996. godine, ali tada su policiji dali lažna imena, a Leturno im je rekla da Fuala ima 18 godina. Učiteljica je kasnije promenila priču, rekavši da je čuvala dečaka ali da ga je izvela napolje nakon što se posvađala sa suprugom.

Tada su se izvukli, a majka dečaka rekla je policiji da ne preduzimaju dalje akcije, ne znajući da su slagali za godine i šta se desilo u kolima.

Brinuo je o njoj do kraja

U martu sledeće godine učiteljica je uhapšena nakon što je rođak njenog supruga pozvao policiju. Leturno se izjasnila krivom za dve tačke silovanja drugog stepena, a njeno prvo dete sa Fualauom rođeno je u maju 1997. godine, dok je čekala presudu.

Samo dve nedelje nakon što je odslužila kaznu, u februaru 1998. Leturno je opet pronađena u kolima sa Falauom. Još jednom je pokušala da se izvuče slagavši policiju, koja je u kolima pronašla dokaze da su se susreli nekoliko puta nakon puštanja iz zatvora, 6.200 dolara u kešu, odeću za bebu i njen pasoš.

Njen prethodni sporazum o priznanju krivice opozvan je i zamenjen je kaznom od sedam i po godina. U oktobru 1998. dok je služila drugu kaznu zatvora, učiteljica je rodila njihovu drugu ćerku.

Dok je bila u zatvoru zbog silovanja deteta, Leturno se razvela od supruga u majmu 1999. a on je dobio starateljstvo nad njihovom decom. Iz zatvora je puštena u avgustu 2004. godine, a Fualau, koji je tada imao 21 godinu, ubedio je sudiju da poništi nalog o zabrani kontakta između njih dvoje.

Venčali su se u maju sledeće godine. U jednom intervjuu Leturno je tvrdila da nije znala da je zločin seks sa dečakom i da su čekali da se završi školska godina. Fualau je podneo zahtev za razvod u maju 2017. godine, kasnije je povučen, ali razvod je okončan u avgustu 2019. godine.

Leturno je umrla nakon višemesečne borbe protiv raka debelog creva. Pored nje je bila skoro cela njena porodica, uključujući i bivšeg supruga Vilija Fualaua, koji se 24 sata dnevno brinuo o njoj tokom poslednjih meseci njenog života.

(Glas javnosti/Telegraf.rs)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR