Glas Javnosti

UČITELJICA IZ PAKLA: Silovala učenika i slala mu eksplicitne fotografije

Svet
Autor: Glas javnosti

Ovoj ženi sada preti čeitiri godine zatvora

Udata majka dvoje dece zgrozila je gradić kod Sakramenta. Uhapšena je nakon što su počele da kruže njene fotografije koje su pronašli kod učenika (14). Ovoj ženi sada preti čeitiri godine zatvora.

Mišel Kristin Solis (46) poslednja je u nizu predatorki koje su uhapsili u američkim školama. Priznala je sve na suđenju u slučaju u kojem je silovala dečaka (14) na dan njegove mature.
Uhapsili su je pred kraj prošle godine u jednoj kalifornijskoj školi. Prema optužnici, učiteljica se spetljala s učenikom (14) nekoliko nedelja pre njegove mature.

Nakon toga mu je poslala četiri eksplicitne fotografije i našla se s njim u učionici. Zaključala je vrata. Priznala je da je imala odnos s njim.


Za sve se saznalo kad su počele kružiti njene fotografije u gradiću udaljenom oko 50 kilometara od Sakramenta u oktobru 2023. godine. Istražitelji su pronašli izvor fotografija i krenuli da otkrivaju jezive detalje.

Samo dva meseca nakon jezivog zločina Solis je uhapšena, udata majka dvoje dece, tako što su došli do dečaka i njegovog mobilnog na kojem su bile fotografije. Uhapšena je u novembru iste godine.

Platila je 15 hiljada dolara jamčevine da se brani sa slobode. Upisana je u registar seksualnih prestupnika, a presuda joj je 6. juna. Preti joj do četiri godine zatvora.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR