Glas Javnosti

UBIJENA ČUVENA INFLUENSERKA: Upucana pred mužem i dvogodišnjim sinom

Svet
Autor: Glas javnosti

Pogođena je u rame i hitno je prebačena u opštinsku bolnicu...

Brazilska influenserka, Luan Žardim ubijena je u svom automobilu pred svojim dečkom i njihovim dvogodišnjim sinom, od starne pljačkaša koji su pokušali su za njima jurili automobilima, i na kraju pucali u njihovo vozilo.

Žardim je sedela na suvozačevom mestu dok je njen dečko Žoao Farš pokušavao da pobegne od pljačkaša, piše Jutarnji list.

Pogođena je u rame i hitno je prebačena u opštinsku bolnicu Salgado Filjo, u kojoj je na kraju umrla.

Njena porodica je potvrdila vest o njenoj smrti objavom na Instagramu.

U ime cele porodice zahvaljujemo se na svim porukama ljubavi koje dobijamo. Znamo da i Lu dobija svu tu ljubav“, dodali su.



Sve se, kako saznaje Dejli Mejl, dogodilo kada je nekoliko razbojnika prišlo njihovom vozilu i počelo da puca, pogodivši poznatu influenseru u rame, a sam metak joj je prošao kroz srce.

Dok se incident zvanično istražuje kao pokušaj pljačke, žrtvin otac Atanael Jardim veruje da je to bio ciljani napad, tvrdeći da je njegova ćerka praćena pre pucnjave.

Ovo nije bila samo krađa, odnosno pokušaj razbojništva. To je bilo ubistvo. Niko ne puca u drugi automobil sa zatvorenim prozorima“, dodao je.


Inače, ubijena je samo 15 dana nakon što je zamenila svoj Porše, koji je imao neprobojne prozore, za drugo vozilo koje nije imalo oklopnu zaštitu.

Na sreću, Luanin suprug Žoao i njen sin, koji su se u tom trenutku nalazili u automobilu, preživeli su, a dečak je zadobio nekoliko lakših povreda.

Inače, Žardim je popularnost stekla kada je na internetu detaljno prikazivala proces mršavljenja. U avgustu 2020. godine imala je 120 kilograma i uspela da izgubi skoro 42 kilograma za četiri meseca.


Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR