Glas Javnosti

UBIJEN VODITELJ JUTARNJEG PROGRAMA: Policajac ispalio više metaka na njega i njegovog partnera

Svet
Autor: Glas javnosti

Poznati voditelj jutarnjeg programa ubijen!

28-godišnji policajac optužen je za ubistvo nestalog TV voditelja Džesija Berda (26) i njegovog partnera, stjuarda Luka Dejvisa (29), koji su nestali u Sidneju u ponedeljak. Detektivi su pokrenuli intenzivnu potragu nakon što su pronašli krvave predmete para u kanti za smeće u blizini Sidneja. Policija je tragala za Beauom Lamarreom, bivšim dečkom gospodina Berda, koji se predao na ispitivanje u petak.

Detektivi su izjavili da tek treba da lociraju tela muškaraca ili da potvrde uzrok smrti. Prema navodima policije, par je ubijen u kući gospodina Berda u Paddingtonu, unutrašnjem predgrađu Sidneja, pre nego što su njihova tela prebačena u beli kombi. Svedoci su istražiteljima rekli da su tog jutra čuli "viku" i "verbalnu svađu", a iznajmljeni kombi je te večeri snimljen na licu mesta na snimcima CCTV-a. Kombi je pronađen na jugu Sidneja u petak ujutro.
Policija Novog Južnog Velsa saopštila je da je na mestu zločina u Paddingtonu pronađen metak koji odgovara originalnom pištolju gospodina Lamarrea, kao i "značajna" količina krvi i prevrnuti nameštaj. Takođe, pištolj višeg policajca je lociran u sefu u policijskoj stanici, dok je policija zaplenila krvlju umrljanu odeću, telefon i kreditne kartice iz industrijske kante u Kronuli, 28 km od mesta zločina, kao i nekoliko predmeta iz kuće u Balmejnu.


Beau Lamarre, optuženi policajac, bio je slavni bloger pre nego što se pridružio policiji 2019. godine. Imajući u vidu njegovu medijsku prisutnost, izazvalo je pažnju javnosti njegovo povezivanje sa ovim slučajem, naročito zbog prethodne veze sa gospodinom Berdom.
Detektiv Danijel Doherti je istakao da su dojave javnosti od velike pomoći i apelovao je da se svi koji imaju informacije jave policiji. Naglasio je važnost lociranja tela, ne samo zbog uzroka smrti, već i zbog pružanja odgovora porodici koja je očigledno devastirana.

Zaista je važno da lociramo tela, ne samo zbog uzroka smrti, već i zbog odgovora za porodicu... Očigledno su devastirani“, rekao je Det Supt Doherti.

Gospodin Berd je bio prezenter i reporter na crvenom tepihu u jutarnjoj emisiji Netvork 10 Studio 10, dok je gospodin Dejvis bio stjuardesa za Kantas. Njihove srećne fotografije često su se pojavljivale na društvenim mrežama, koje su sada preplavljene saučešćem zbog njihovog nestanka.

Slučaj ubistva nestalog TV voditelja i njegovog partnera izazvao je veliku pažnju javnosti, a optuženi policajac Beau Lamarre se suočava sa ozbiljnim optužbama. Policija i dalje radi na rasvetljavanju ovog tragičnog događaja, a apeluje se na javnost da pruži sve moguće informacije koje bi mogle pomoći istrazi.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR