Glas Javnosti

KO SU KREATORI SMRTONOSNE BOLESTI X, ŠTA SLEDI!? IMPLANTI U MOZGU, GAŠENJE ISTINE, KONTROLA SVEGA, VOZ NA KRAJU TUNELA... (VIDEO)

Glasno
Autor: Glas javnosti

O beskrupuloznoj globalističkoj agendi, misterioznoj i, kako kaže, smrtonosnoj „bolesti X“, biolaboratorijama i biokampusima, genetičkom inženjeringu, poništavanju istine, potpunoj kontroli, totalnom ratu, Srbiji u tim okolnostima i mogućem izlazu za Glas javnosti otvoreno govori Saša Borojević.

Kako Srbija pliva u tim opasnim vodama, možemo li plivati uzvodno, šta nas još čeka, da li ćemo za deset godina svi imati implante u mozgu, mogu li se i kako sprečiti opasni apokaliptični planovi?

Govoreći o najavljenoj „bolesti X“, Borojević tvrdi da je ona već isprobana tokom pandemije, da je smrtonosna i navodi imena njenih kreatora.

Korporativni fašisti žele da stave pod potpunu kontrolu tokove novca, države i ljude, ističe naš sagovornik govoreći o nedavno završenom Svetskom ekonomskom forumu u Davosu i citira izjavu Klausa Švaba koji najavljuje da će za deset godina svi ljudi imati implant u mozgu i da će uskoro „celo čovečanstvo biti deo digitalne matrice“.

Borojević se pita da li smo prisustvovali otvorenoj pretnji koja kaže: „Ne budeš li mi verovao, nećeš postojati!“ i da li je tačno da će 2025. godine, za kada se najavljuje velika solarna oluja, biti ukinute društvene mreže i internet, a mi praktično i ostati „slepi“, bez pravih i potpunih informacija. 

– Imamo deset godina da se ovaj sistem sruši do temelja – upozorava sagovornik Glasa javnosti.

Stvar može da promeni ozbiljni globalni rat i sukob između velikih sila, smatra Borojević.

Govori, između ostalog, o tome da li treba da nas zabrine priprema Bio4 kampusa u Srbiji, a otkriva i kako se po narodnom receptu može izlečiti veliki kašalj...

Ceo razgovor pogledajte u priloženom videu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR