Glas Javnosti

GORAN MARJANOVIĆ - ZNANJA IZ STARIH SPISA (VIDEO)

Glas Života
Autor: Glas javnosti

Gost emisije “Glas života” bio je Goran Marjanović inženjer i teslijanac. Tesla je imao direktan kontakt sa kosmičkim znanjem-objasnio nam je Goran.

Sve je energija i sve ima svoju frekvenciju. Inženjer Marjanović je jednako siguran i u Teslinu konstataciju da u svemiru postoji jedno jezgro iz kojeg dobijamo svu svoju snagu. 

Tesla je bio svestan da će čovečanstvo tek za 1000god. shvatiti kosmičke zakone.Teslina tehnologija je osnov svih otkrića 21v. Nažalost, taj najvredniji deo Teslinog duhovnog blaga potpuno nam je nedostupan. Naime, sve što znamo o Nikoli Tesli vezano je za prvu polovinu njegovog života i rada – do njegovih čuvenih eksperimenata u Kolorado Springsu (1900).

Sama činjenica da su sve Tesline stvari nestale odmah posle njegove smrti izazvala je dosta sumnje. Teslin „zrak smrti“ i danas intrigira naučnike, ali i obične ljude. Otkriće stacionarnih talasa je pokazalo da cela planeta na kojoj živimo, uprkos svojoj nepojmljivoj veličini, može biti naterana da odgovara treperenjem na najtiši šapat ljudskog glasa. Za Teslu se često kaže da je bio intuitivni genije, a do danas je intuicija takođe ostala u sferi naučne fantastike.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR