Glas Javnosti

TUGA! UMRO DEČAK KOJI JE PRONAĐEN GO Lekari se grčevito borili, ali mališanu nije bilo spasa (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Ceo grad se digao na noge da bi pronašao dečaka koji je nestao samo na sat i po. Kada su ga pronašli svi su shvatili o kakvoj je tragediji reč.

Šestogodišnji dečak pronađen je go pribijen uz ogradu dvorišta u predgrađu Perta, u Australliji, samo sat i po nakon što je nestao. Šta se zapravo desilo plavokosom detetu koje je kasnije umrlo u bolnici?

Kako govore prvi podaci sa terena Džoi je odlutao iz svoje kuće u Zapadnoj Australiji, u predgrađu Perta, u nedelju oko četiri sata posle podne. Komšije i policija dali su se u intezivnu potragu koja je traja 90 minuta i dečak je pronađen u komšijskom dvorištu go i pribijen u ogradu. Ispostavilo se da je dečak bio sa poteškoćama u razvoju.


Povrede koje je imao na sebi bile su tako teške da je odmah prevezen u bolnicu a do dolaska hitne pomoći policija je pokušavala da ga oživi.

Dečak je ostavljen sam u bazenu da pliva i igra se ali policija smatra da, ipak, nije reč o ubistvu već o dečaku koji je odlutao u nepoznatom pravcu, izgubio se i umro. Ostaje pitanje na koji način je nastupila smrt ali policija smatra da nije bila nasilna.

Očajni lekari u bolnici pokušali su sve da bi spasili dečaka čije prezime nije obelodanjeno ali nisu mogli da ništa učine jer je već dovezen mrtav u bolnicu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR