Glas Javnosti

Trčala na pokretnoj traci, pa pala kroz prozor (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Prevezena je u bolnicu sa teškim povredama glave, ali lekari nisu uspeli da je spasu

Nesrećan slučaj dogodio se pre sedam dana kada je devojka preminula nakon što je pala kroz prozor teretane, tako što se spotakla na traci za trčanje. 

Naime, incident se dogodio prošli utorak, 18. juna, u teretani u Pontianaku u Indoneziji. 

Snimci sa sigurnosne kamere prikazuju strašan trenutak kada se, pretpostavlja se devojka (22) redovan član teretane, saplela na traci za trčanje i ispala kroz otvoren prozor na trećem spratu zgrade.  Na video-snimku se vidi kako žena polako hoda na traci, a zatim se, neposredno pre incidenta, briše peškirom po licu.
U sledećem trenutku se saplela. Ipak, pokušala je da se uhvati za bočni deo prozora kako bi se spasla, ali nažalost nije uspela. Prevezena je u bolnicu sa teškim povredama glave, ali lekari nisu uspeli da je spasu.


Obdukcija je pokazala da je imala teške povrede glave, uključujući velike modrice i razderotine.

Prema pisanjima lokalnih medija, ona je u teretanu došla sa svojim dečkom i mlađom sestrom. Jedinica za krivične istrage gradske policije Pontianak vodi istragu, a policija je odmah primetila da je položaj trake za trčanje veoma opasan jer se nalazi samo 60 centimetara od prozora.


Rukovodstvo teretane je uputilo izvinjenje porodici devojke i taj objekat je zatvoren na tri dana zbog ovog nesrećnog slučaja.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR