Glas Javnosti

Tramp optužio Obamu za veleizdaju: Jedna od zaprećenih kazni i smrtna, da li je na pomolu skandal bez presedana? (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Predsednik Amerike Donald Tramp ne prestaje da uzburkuje javnost, a poslednja u nizu izjava koja je naišla na žestoke osude je uperena ka svom prethodniku na čelu SAD, Baraku Obami, kog je Tramp optužio za veleizdaju.

Tramp je tokom gostovanja u emisiji "CBN News" na pitanje voditelja Dejvida Brodija koji zločin je Obama počinio bez ustezanja rekao:

- Veleizdaju. To je veleizdaja. Pazite, ja sam davno rekao da su oni špijunirali moju kampanju. Tada sam koristio navodnike, aludirajući na modernu verziju prisluškivanja, ali ispada da sam sve vreme bio u pravu, da su zaista prisluškivali i špijunirali, rekao je Tramp.

Prvi čovek SAD već gotovo godinu dana koristi svaku priliku kako bi članove Demokratske partije optužio za zloupotrebu položaja sa ciljem podrivanja njegovog statusa kao predsednika, a na svoje optužbe Tramp se nadovezao i rečima da bi, da je neko drugo vreme, Obama zbog ovoga bio kažnjen - možda čak i smrtno:

- Da se dogodilo suprotno, pre dve godine 25 ljudi bi bilo osuđeno na najmanje 50 godina. Uzgred, da se ovo dogodili pre 50 ili 100 godina, oni bi bili ubijeni. Ovo je drugo vreme... Razumete šta želim da kažem. Oni su špijunirali protivničku kampanju i uhvatili smo ih, zaključio je Tramp.

 

 
Ostaje nam da sačekamo da li će nakon ovako ozbiljnih optužbi uslediti i konkretni koraci, jer je, ukoliko su tvrdnje Donalda Trampa istinite, u pitanju jedan od najvećih skandala u istoriji ne samo američke, već i moderne svetske politike.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR