Glas Javnosti

Tramp objavio :SAD će proglasi Antifu terorističkom organizacijom

Svet
Autor: Glas javnosti

Sjedinjene Americke Države će označiti Antifu kao terorističku organizaciju, saopštio je danas na Tviteru američki predsednik Donald Tramp.

Antifa je krajnje levičarski pokret koji se predstavlja kao grupa koja se bori protiv fašizma.

Trampova objava na Tviteru usledila je nakon što su predsednik i državni tužilac Vilijam Bar okrivili antifašiste i anarhiste za nerede na ulicama nakon smrti Džordža Flojda, koji je preminuo u Mineapolisu nakon što mu je policajac pritiskao kolenom vrat tokom privođenja.

Drugi tvrde da su desničarski ekstremisti, poput pristalica pokreta Bugalu, koji se nadaju da će izazvati drugi građanski rat u SAD, odgovorni za nerede tokom protesta, prenosi En-Bi-Si njuz.

Portal  logicno.com se osvrnuo na ovu organizaciju, objasnivši da je reč o o produženoj ruci sastavankoji ugnjetava sve slobode i inicijative za promenama. Mnogi članovi ANTIFA nisu svesni da su korisni idioti koji rade protiv sebe.

ANTFA je u Francuskoj ugušila pokret Žutih prsluka. Danima smo gledali kako nekažnjeno razbijaju sve što im je došlo pod ruku. Izgledalo je da francuskim vlastima ANTIFE služe za izlaz iz krize koju je prouzrokovao pokret Žutih prsluka.

Danas je lako prepoznati što su iskrene demonstracije, a što izmanipulisani. Promatrajte ponašanje demonstranata i slika će postati jasna. Žuti prsluci u Francuskoj su mirno protestovali, kao što mirno protestuju drugi za ispitivanje vakcina u Hrvatskoj i danas u Srbiji. Slično je bilo i s udruženjima koja štite porodicu i decu. Među ovim iskrenim protestantima nema razbijačkog životinjskog nagona.

S druge strane imamo profesionalne razbijače: ANTIFE, protestante u Ukrajini, Hong Kongu i danas u Sjedinjenim državama. Pozadina sličnih protesta je odavno istražena. U 100% slučajeva, ovi su protesti organizovani. Niko se nije bunio za teroristička klanja i silovanja u Siriji i Iraku, ali zato će preko noći svi dići glas zbog jednog, već pritvorenog, policajca-zločinca, koji je ubio nedužnog Amerikanca. Potpis je isti i logičnim osobama poznat.

(Izvor Tanjug, Logicno.com)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR