Glas Javnosti

TRAGEDIJA U ZABAVNOM PARKU : Ušunjao se s drugarima, pa pao sa velike visine

Svet
Autor: Glas javnosti

Britanske vlasti zatražile su istragu o bezbednosti putujućeg zabavnog parka, u kom je poginuo 14-godišnjak nakon što se u njega ušunjao sa prijateljima.

Mekenzi Kroksford Kuk (14) iz Kenta poginuo je 3. avgusta ove godine nakon što je nezakonito ušao u zatvoreni zabavni park. Zajedno s prijateljima provalio je na područje parka i skakao po trambolini i drugim atrakcijama pre nego što je zaglavio na jednoj od njih i izgubio život.

- Dečak i njegovi prijatelji su koristili vožnju van radnog vremena zabavnog parka, što se završilo tragično. Pitanje je koliko je vožnja bila bezbedna i kako su dečaci dobili pristup parku - rekla je portparolka policije, a prenosi Daily Mail.


Dečaci su ispričali da se Mekenzi popeo na vožnju "Body Count" iako su ga oni molili da siđe. Nakon što se popeo, okliznuo se i pao. Obdukcijom je utvrđeno da su mu prsa bila zgnječena i da je preminuo zbog povrede jetre i slezine prenosi Telegraf

Policija je utvrdila da se ne radi o krivičnom delu, odnosno da se radilo o nesrećnom slučaju, ali su vlasti pokrenule istragu o okolnostima njegove smrti, pri čemu je utvrđeno da u parku nije bilo sigurnosnog nadzora kada su u njega stigli maloletnici.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR