Glas Javnosti

TRAGEDIJA U ITALIJI: Nastradao dečak(1) iz Srbije, roditelji ga našli na ulici

Svet
Autor: Glas javnosti

Osamnaestomesečno dete su roditelji pronašli na ulici sa teškim povredama glave i prebačeno je u bolnicu u Portogruaru u Veneciji gde mu, međutim, nije bilo moguće spasti život.

Reč je o tragediji čije su konture još uvek nejasne, a koja se dogodila juče kasno popodne kada je 18-mesečno dete Bilal K, poreklom iz Srbije, zadobilo ozbiljan hematom na glavi, nakon čega je umrlo.


Mali Bilal je, prema priči bake i ujaka, a potom i potvrđenoj od roditelja, bio u dvorištu kuće sa rođacima i ostalom rodbinom kada su ga stavili na haubu automobila sa koje je tada pao… Hipoteza istražitelja je, međutim, kako prenosi list Gazettino, da je možda dete neko pregazio, s obzirom na to kakve je povrede imao.

Karabinjeri istražuju nesreću i već su intervjuisali članove porodice koji su poreklom iz Srbije, a nedavno su se preselili u zaselak Macolada u Portogruaru.


Roditelji su odveli dete u bolnicu, ali lekari nisu mogli da mu spasu život.

Policija ima više pretpostavki. Jedna hipoteza je da je dete otišlo dok ga niko nije gledao, sve dok nije stiglo na put i tamo ga je možda udario automobil, čiji je vozač potom pobegao. Ali ne mogu se isključiti drugi tragovi, uključujući i priča o nesrećnom padu. Obdukcija će biti obavljena u narednih nekoliko dana, nakon prijave tužilaštvu Pordenone, nadležnom za tu oblast.


„Naložili smo obdukciju tela 18-mesečnog deteta kako bismo proverili verziju roditelja o padu sa visine“, rekla je za agenciju Ansa vršilac dužnosti tužioca Pordenone Marija Gracija Zaina.

Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR