Glas Javnosti

TRAGEDIJA U AMERICI: Senator i cela njegova porodica poginuli u avionskoj nesreći!

Svet
Autor: Glas javnosti

Državni senator iz Severne Dakote i cela njegova porodica poginuli su kad se mali avion kojim su putovali srušio u Juti.

Smrt Daga Larsena i njegove supruge i dvoje male dece potvrđena je u ponedeljak u mejlu koji je vođa republikanske većine u Senatu Dejvid Hog poslao svojim kolegama senatorima.

Avionska nesreća se dogodila u nedelju uveče ubrzo nakon poletanja sa aerodroma Кanjonlends, koji se nalazi oko 24 kilometra severno od Moaba, navodi se u saopštenju šerifa Velikog okruga objavljenom na Fejsbuku.

Šerifova kancelarija saopštila je da su poginule sve četiri osobe u avionu.

- Senator Dag Larsen, njegova supruga Ejmi i njihovo dvoje male dece poginuli su u avionskoj nesreći sinoć u Juti. Bili su u poseti porodici u Skotsdejlu i vraćali se kući. Zaustavili su se da dopune gorivo u Juti. Nisam siguran gde počinje žalost sa takvom tragedijom, ali mislim da počinje molitvama za baku i dedu, preživelog pastorka senatora Larsena i širu porodicu Daga i Ejmi. Držite svoju porodicu blizu danas - napisao je Hog.



Istraga o padu jednomotornog Pajperovog aviona je u toku.

Nije jasno ko je upravljao avionom u trenutku pada.

Larsen je bio republikanac koji je prvi put izabran u Senat Severne Dakote 2020. Predsedavao je panelom Senata koji se bavio industrijskim i poslovnim zakonodavstvom. Bio je i potpukovnik Nacionalne garde Severne Dakote. Larsen i njegova supruga Ejmi bili su vlasnici preduzeća.


Glas javnosti/AP

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR