Glas Javnosti

TRAGEDIJA: Muž UBIO ženu i ranio KOMŠINICE, a razlog je NEVEROVATAN

Svet
Autor: Glas javnosti

Muškarac iz Mineapolisa uhapšen je nakon što je upucao svoju suprugu, bacio telo u garažu, a onda otvorio vatru na komšinice i ranio jednu dok je štitila svoju sestričinu.

Džejson Majkl Mesik ubio je suprugu Anđelu u nedelju uveče, a onda njeno telo stavio u garažu u njihovom domu.

Prema rečima policije, supružnici su se svađali zbog toga što nemaju dovoljno seksa. Nakon što je ubio suprugu, Mesik zapucao je prema komšinicama, sestrama Kaniši (29) i Mekejli (12), koje su stavljali stvari u kombi zajedno sa ostalim članovima porodice.

U tom trenutku Mekejli je u naručju držala svoju sestričinu od 18 meseci. Ona je zaštitila devojčicu od metaka, ali je dobila metak u glavu i sada je u kritičnom stanju u bolnici.

I Kaniša je ranjena nekoliko puta u donji deo tela. I ona je u bolnici i nalazi se u stabilnom stanju. Članovi porodice odvezli su ih u bolnicu i pozvali policiju. Kad su policajci stigli, Mesik je i na njih otvorio vatru. Uspeo je da ispali četrdesetak metaka pre nego što je savladan. 

Mesik je policiji priznao da se sa suprugom svađao u garaži, posle čega je potegao oružje i pucao u nju. Upitan zašto je pucao na komšinice, odgovorio je da "mrzi svu decu" i da one "nisu dobre komšije". Pritvor mu je određen zbog ubistva i pokušaja ubistva. 

(Glas javnosti/Telegraf.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR