Glas Javnosti

TORTURA NAD ŽIVOTINJAMA, FRANCUZI I NEMCI U STRAHU! Misteriozna sekta širi delovanje...

Svet
Autor: Glas Javnosti

Već mesecima uzgajivači konja u Nemačkoj i Francuskoj strahuju od nepoznatih počinioca koji sakate ove životinje, a za koje se veruje da su pripadnici misteriozne sekte.

Na imanjima širom Francuske, ljudi pronalaze leševe konja. S’ obzirom na stanje u kom su pronađene ove životinje, očigledno je da su prethodno najstrašnije mučene.

Ovi događaji su počeli da se javljaju u Francuskoj pre otprilike šest meseci, a tokom poslednjih par nedelja napadi su sve učestaliji.

Vlasnica jedne farme pronašla je svoju ždrebicu iskasapljenu kako leži u manježu. Kobila je zaklana, a odsečene su joj genitalije i uho. Žalili su se i vlasnici koji drže magarce na isti problem sa nepoznatim počiniocima.

Juče su se požalile i nemačke vlasti, koje su prijavile da takođe tragaju za nepoznatim počiniocima koji su, na imanjima duž obala reka Rajne i Nekar, od juna do danas iskasapili četiri pastuva i tri kobile.

Što je najgore, sve životinje su preživele torturu, dok su jednu kobilu veterinari morali da uspavaju zbog težine povreda koje je pretrpela.

Scenario napada je u svim slučajevima izgledao isto. Napadači su upadali na farme tokom noći, a potom oštrim nožem životinjama zadavali ubod u leđa, a potom u noge. Zatim bi izmučenu životinju obarali na tlo i sekli joj genitalije.

Direktorka jednog jahačkog kluba u Nemačkoj rekla je da o slučaju niko još uvek ne zna ništa, da li se radi o organizovanoj grupi ili ludacima koji šetaju okolo i muče životinje.

Policija koja istražuje ovaj bizaran slučaj, savetuje vlasnike da bolje brinu o žživotinjama i da ih zaključavaju u štale, kao i da organizuju noćne patrole.

Iz organizacije za zaštitu prava životinja Peta ponudili su nagradu od 2.000 evra onom ko otkrije napadača.

 

(Glas javnosti/Telegraf)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR