Glas Javnosti

TEŽAK UDARAC ZA PUTINA: EU planira nove sankcije, na udaru omiljena ljubavnica i patrijarh (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Evropska unija planira da novim paktom sankcija obuvati Alinu Kabajevu, olimpskiju gimnatistačrku za koju se veruje da je ljubavnica ruskog predsednika Vladimira Putina, i patrijarha Kirila, poglavara Ruske pravoslavne crkve.

Ove informacije su za Gardnijan potvrdila dva izvora.

Kabaeva i Kiril su dvoje od desetak ljudi koji će biti obuhvaćeni sankcijama, koje će uključivati zabranu putovanja u EU i zamrzavanjem imovine.


U nacrtu sankcija Kabajva je opisana kao osoba blisko povezana sa predsednikom Putinom.

To nije neosnovano, obzirom da već nekoliko godina unazad kruže priče da ruski lider, koji će ove godine napuniti 70 godina, ima dva sina sa Kabajevom.

Prvi dečak je rođen u Švajcarskoj 2015. godine, navodi izvor povezan sa akušerom koji je bio na porođaju. Drugi sin je rođen u Moskvi 2019. godine, a isti specijalista je doleteo u Rusiju kako bi prisustvovao porođaju, piše u istrazi švajcarskih novina Sonntagszeitung.


Glasine o vezi Putina i Kabajeve pojavile su se 2008. godine. Putin je 2013. godine objavio da se razvodi od supruge Ljudmile sa kojom ima dve ćerke.

"Imam privatan život u koji ne dozvoljavam da se iko meša. To se mora poštovati", rekao je Putin.


Kabajeva je svojevremeno rekla da je upoznala čoveka kojeg mnogo voli, dodajući: "Ponekad se osećaš toliko srećno da se čak osećaš i uplašeno". Ima mnogo izveštaja da Kabajeva nosi venčani prsten, ali nigde nema zapisa o tome da je udata.

Mnogi Rusi u njoj vide razlog zašto se Putinov brak sa Ljudmilom. Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašeno je nagovestio jednom prilikom da je do razvoda došla navodno zato što je Kabajeva izvršila pritisak na predsednika Rusije.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR