Glas Javnosti

TALAČKA KRIZA U SANKT PETERBURGU: Muškarac drži šestoro DECE kao TAOCE (VIDEO, FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

U ruskom gradu Sankt Peterburg trenutno se odvija talačka kriza gde nepoznata muška osoba drži kao taoce u stanu šestoro dece.

Naoružani muškarac, pijan i naoružan sekirom, drži šestoro dece kao taoce u stanu u predgrađu Sankt Peterburga Kolpino, potvrdio je izvor iz snaga bezbednosti.

- Ne otvara vrata, ne javlja se na telefon - preneo je izvor reči supruge pijanog muškarca i dodao da se kroz vrata čuje plač dece.

Oko podneva je u policiju Kolpinskog područja stigla informacija od žene da ju je suprug izbacio iz stana, zatim se zaključao i u njemu drži šestoro dece, navedeno je u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

 

MUP je saopštio da decu u stanu drži njihov otac i da najmlađe dete ima tri godine, a najstarije 15. Policija je na licu mesta. Pripadnici policije pregovaraju sa 38. godišnjim muškarcem, ali on za sada nije izneo zahteve.

- Naoružan je sekirom i preti deci. Na licu mesta čeka psiholog, kako bi pregovarao sa njim - javljaju ruski mediji.

Istovremeno, prenose da bi razlog talačke krize mogao da bude porodični sukob.

- Jedna od verzija držanja dece u stanu je porodični sukob sa suprugom - rekao je sagovornik agencije.

Prema preliminarnim podacima, napadač nije poznat policiji.

Pripadnici policije su na licu mesta i pregovaraju sa naoružanim muškarcem, ali on za sada nije izneo zahteve. Njih je kontaktirala njegova supruga koja nije mogla da uđe u stan. 

Istraga je u toku.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR