Glas Javnosti

SVIREPI DETALJI KRVAVOG ZLOČINA NA NEMAČKOJ KLINICI: Medicinska sestra išla od sobe do sobe i brutalno ubijala pacijente (FOTO+VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Medicinska sestra (51) zaposlena na klinic na ortopedskoj klinici Oberlin u istočnom nemačkom gradu Potsdamu, koja je ubila četiri osobe i jednu teško ranila nožem je uhapšena.

Ovaj nezapamćeni horor desio  se u specijalizovanoj ortopedskoj klinici sa preko 300 zaposlenih i 160 kreveta, a veća tragedija sprečena je brzom intervencijom policije.

Iako još uvek nema detaljnih informacija o žrtvama, navodno radi o pacijentima koji su umrli od "ekstremnog nasilja", prenose nemački mediji.

Prema nezvaničnim informacijama, žena je žrtvama prerezala grkljane, a policija ih je pronašla u različitim sobama.

Još ne znaju motiv svirepih ubistava, ali se postavlja da  su sve žrtve bile pacijenti koje je medicinska sestra lečila.

Istražitelji do sada nisu komentarisali ove glasine, a istraga se nastavlja.

Zločina je došlo sinoć oko 21 sat, a policija i forenzičari su celu noć proveli na licu mesta, istražujući slučaj, dok kompleks na kojem se dogodio zločin uključuje kliniku, vrtiće i škole, radne i stambene prostore za osobe sa invaliditetom i savetodavne centre.

 Portal Bild objavio je da se zločin dogodio na palijativnom odeljenju ove  ustanove.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR