Glas Javnosti

SVI OPLELI PO MEGAN: I kraljevsko OSOBLJE PROGOVORILO o MARKLOVOJ!

Svet
Autor: Glas javnosti

Nije samo celi svet pratio intervju Harija i Megan Opri Vinfri već i posluga u Bakingemskoj palati.

I zaposleni u kraljevskoj palati Velike Britanije pratili su skandalozni intervju Megan Markl i princa Harija, a kako kažu izvori, oni su najviše šokirani tvrdnjama kako Megan nije imala nikakvu podršku i da joj niko nije pomagao da se uklopi u nov način života koji joj je bio potpuno stran.

Mediji saznaju kako je kraljica Megan dodelila najiskusnije saradnike za mentore još kada se verila sa Harijem i kako joj je dopustila da sama izabere 15 najboljih lojalnih zaposlenih koji decenijama rade za kraljevsku porodicu.

-Imala je briljantan tim sastravljen od iskusnih i lojalnih ljudi da joj pomognu. Nažalost, ona i Hari nisu slušali nikoga. To je jedina istina,. rekao je izvor.

youtube

Kako navodi britanski tabloid, kraljica je lično donela odluku da popularna bivša kraljičina sekretarka Samanta Koen vodi Meganin tim i pripremi bivšu glumicu za venčanje. Samanta je osoba od najvećeg poverenja kraljice Elizabete i baš zato ju je dodelila Megan, kako bi je svakodnevno učila protokolima i kraljevskim manirima", otkriva izvor.

Inače, priča se da je i Samanta Koen među zaposlenima koji su se žalili na mobing od strane Megan Markl, oko čega će Bakingemska palata, kako je zvanično najavljeno, sprovesti istragu.

Podsetimo, Megan je u intervjuu navela kako joj niko nije ništa pomagao, niti je upućivao u stvari koje nije mogla da zna i kako je usred noći guglala sve što joj je bilo potrebno kako ne bi obrukala novu porodicu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR