Glas Javnosti

SVETSKI DŽET-SET U PANICI: Imena svakog putnika koji je ikada leteo sa Epstajnom biće obelodanjena na sudu!

Svet
Autor: Glas javnosti

Imena ljudi koji su bili u avionu Džefrija Epstajna, uključujući i mlazni avion 'Lolita Ekpress', biće obeladanjena na sudu, što je izazvalo strah među bogatima i slavnima koji su “ludovali” sa ovim pedofilom.

Državni tužilac na američkim Devičanskim ostrvima, gde je milijarder imao dom i za koji se tvrdi da je počinio mnoge svoje stravične zločine, zatražio je da vidi dnevnike koji dokumentuju putnike u njegovom avionu.

Evidencije na njegova četiri helikoptera i tri aviona sežu od 1998. do njegovog samoubistva u zatvoru prošle godine.

Generalni tužilac Denise George podneo je tužbu protiv svog imanja navodeći 22 računa, uključujući trgovinu ljudima, teško silovanje, zlostavljanje dece, prisilni rad i prostituciju.

Gospođa George takođe traži da vidi sve „žalbe ili izveštaje o potencijalno sumnjivom ponašanju“, kao i lične beleške pilota.

Poziv zahteva imena i detalje svih koji su radili za pilote, komunicirali sa Epstajnom i putnicima koji su putovali s njim.

Pilot Dejvid Rodžers ranije je otkrio dnevnike iz 2009. godine na kojima su princ Endru, Bil Klinton, Kevin Spejsi i Naomi Kembl bili među onima koji su leteli njegovim avionom.

Ne sugeriše se da su bili svesni bilo kakvog Epstajnovog nedela.

Među mnogim bogatima i slavnima vlada panika

Advokati žrtava rekli su da u dnevnike objavljene 2009. godine nisu obuhvaćeni letovi glavnog pilota Larija koji je leteo sa Epstajnom više od 25 godina.

To se dešava kada su detektivi ispitivali slavnog šefa kuhinje 20 godina nakon što je radio za Epsteina - što je podstaklo ponovne pozive princa Endrua da razgovara sa FBI-jem.

Advokat Arik Fudali, zastupajući žrtve, vršio je pritisak na princa Endrua- koji je optužen za kamenovanje detektiva.

Gospodin Fudali je rekao: “Svakako se nadamo da će ovo možda inspirisati druge svedoke da se jave i pomognu u rasvetljavanju Epstajnove mračne šeme“.

 

Podsetimo, 66-godišnji Epstajn se ubio čekajući suđenje u ćeliji za maloletničku trgovinu seksom prošle godine.

Prošlog meseca, jedna žrtva je tvrdila da je princ Endru igrao „igru pogađanja“ sa britanskom društvenkinjom o njenim godinama pre nego što ju je uporedio sa svojim ćerkama.

Ona je govorila u dokumentarnoj seriji “Surviving Jeffrei Epstein”, tvrdeći da je kralja upoznala u Londonu, opisujući ga kao „zlostavljača“, a „ne kao princa iz priča iz bajki koje ste čitali“.

Ona kaže da je Epstajn pedofilski finansijer, navodi da je vojvoda s njom imao seks u tri odvojena navrata, uključujući kada je imala 17 godina, još uvek maloletna prema američkom zakonu.

Endru je kategorično porekao da je imao bilo kakav oblik seksualnog kontakta ili veze sa ovom žrtvom.

Ranije ove godine princ Endru rekao je da je bio "ljut i zbunjen" jer je negirao izveštaje da je kontaktiran o istrazi.

Rekao je da bi bio „više nego srećan da razgovara“.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR