Glas Javnosti

SUKOB TRAMPA I BAJDENA NE PRESTAJE: "Amerika treba da otpusti Džoa Bajdena"

Svet
Autor: Glas javnosti

Kandidat za predsedničku nominaciju Republikanske stranke Donald Tramp poručio je danas da je aktuelni američki predsednik Džozef Bajden odgovoran za "invaziju" ilegalnih migranata u SAD i dodao da je Bajden ukinuo američke granice.

- Ukidanje američkih granica je politika Džoa Bajdena. Masovna migracija miliona ilegalnih stranaca u Sjedinjene Države je plan Džoa Bajdena. Ovo je invazija Džoa Bajdena - napisao je Tramp u autorskom tekstu za Dejli mejl.


Dodao je da su ilegalni migranti, dok je on bio predsednik, "hvatani, zatvarani i deportovani".


- Kada je došao na funkciju, Džo Bajden je namerno poništio svaku uredbu u vezi sa granicom koju sam ja doneo i pokrenuo je najveću graničnu invaziju u američkoj istoriji - naveo je Tramp.


Prema njegovim rečima, "kao direktan rezultat Bajdenove politike", najmanje devet miliona ilegalnih migranata ušlo je u Sjedinjene Američke Države u prethodne tri godine.


- Amerika treba da otpusti Džoa Bajdena kako bi rešila problem na granici. On je stvorio ovu katastrofu. U bilo kom trenutku u protekle tri godine, mogao je da zatvori granicu. Kada budem ponovo izabran, prvog dana ću zatvoriti granicu i zaustaviti invaziju. Mi ćemo započeti proces uklanjanja Bajdenovih ilegalnih stranaca iz naše zemlje -  napisao je Tramp u autorskom tekstu.


Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR