Glas Javnosti

SUĐENJE TRAMPU SE NASTAVLJA: Svedoci prikriveni

Svet
Autor: Glas javnosti

Tramp će 12. dana suđenja biti prisutan u sudnici dok će svedoci davati izjave o njegovim pokušajima tokom predsedničkih izbora 2016. godine da prikrije da je bio u vezi sa Danijels

Suđenje bivšem američkom predsedniku i republikanskom predsedničkom kandidatu Donaldu Trampu zbog optužbi za prikrivanje isplate od 130.000 dolara porno glumici Stormi Danijels, nastavlja se danas pred sudom na Menhetnu u Njujorku.

Nije poznato ko će danas svedočiti protiv Trampa zbog toga što tužioci ne objavljuju listu svedoka jer su zabrinuti da bi Tramp mogao da pokuša da utiče na ključne svedoke.

Tramp će 12. dana suđenja biti prisutan u sudnici dok će svedoci davati izjave o njegovim pokušajima tokom predsedničkih izbora 2016. godine da prikrije da je bio u vezi sa Danijels.

Tužioci su optužili Trampa za falsifikovanje poslovne evidencije da bi prikrio isplatu od 130.000 dolara Danijels koja tvrdi da je imala seksualni odnos sa njim 2006. godine.


Tramp se izjasnio da nije kriv i negira da je imao seksualne odnose sa Danijels.

Tramp zbog suđenja nije gubio vreme, bar kada je reč o predsedničkim izborima u novembru.

Bivši američki predsednik uporedio je administraciju američkog lidera Džoa Bajdena sa Gestapoom.

Komentari bivšeg predsednika usledili su dok je govorio o svojim pravnim problemima, napadajući tužioce i komentarišući nedavne optužnice u Arizoni protiv nekoliko njegovih bivših najboljih pomoćnika, zajedno sa 11 lažnih birača sa izbora 2020.

- Kada sam bio optužen, rekao sam dobro, sada rukavice moraju da budu spuštene - dodao je Tramp.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR