Glas Javnosti

STRAVIČNE SCENE U ITALIJI: Grupa muškaraca seksualno zlostavljala maloletne migrante!

Svet
Autor: Glas Javnosti

Mala opština Mondragone, na jugu Italije blizu grada Kaserta, proteklih dana bila je u centru pažnje kao novo žariste Civida19, među stranim radnicima koji tu žive i rade.

Pobuna stranih radnika, protiv karantina, prerasla je u sukob između lokalnog stanovništva i stranaca, a Italijani su, strane radnike većinom Bugare, optuživali da sire zarazu i kriminal.

Međutim, prema pisanju tamošnjeg dnevnog lista, žrtve kriminala u tom gradu su upravo stranci, jer je policija otkrila i privela pravdi grupu Italijana koji su seksualno iskorisćavali maloletne migrante bez roditeljske pratnje.

U presudi sudija navodi, kako pise list, da su seks sa decom placali po 5 ili 10 eura, pićem, cigaretama ili dopunom za mobilni telefon.

Deca koja su seksualno iskorisćavana su maloletni migranti, koji su dosli u Italiju bez roditelja, a poreklom su Bugari, Egipćani, Albanci.

Prema pisanju medija, 62 stranice presude su kao iz horor filmova. Osuđeni Italijani su u međusobnim razgovorima, koje je policija snimila, pokazali okrutnost, aroganciju, uverenje da su superiorni, nekaznjivi i totalnu odsustvo saosećanja prema patnji maloletnika.

Istovremeno su u međusobnim razgovorima su hvalili mere desničarskih političara protiv stranih radnika, a jedan je čak pokrenuo kampanju protiv stranaca, prihvatnih centara i nevladinih organizacija koje su se brinule o strancima.

(Izvor: Tanjug)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR