Glas Javnosti

STRAVIČNE SCENE: Aligatori pojeli ženu na Floridi

Svet
Autor: Glas javnosti

Identitet žene koju je ubio krokodil na Floridi još nije otkriven!

Pokrenuta je istraga zbog žene koju su aligatori ubili na golf terenu u Floridi. Starija žena, prema zvaničnicima, navodno je živela u blizini terena i viđena je kako pada u jezerce u golf i kantri klubu Boka Rojal.

Žena se navodno borila da izađe iz jezera pre nego što su je aligatori napali i povukli ispod površine vode. Kancelarija šerifa okruga Sarasota i Komisija za očuvanje ribe i divljih životinja obećali su da će uhvatiti aligatore odgovorne za smrt žene dok se istraga nastavlja, piše Mondo.


Aligatori su ove godine pronađeni na neverovatnim mestima širom Sjedinjenih Država. Aligator je nedavno pronađen da pliva na prilično čudnom mestu: jezeru u Viskonsinu. U sredu, "J&R Aquatic Animal Rescue", sa sedištem u Menaši, Viskonsin, objavili su na Fejsbuku informacije o malom aligatoru koji je pronađen u Long Lejku.

Prošlog meseca, policajci iz kancelarije šerifa okruga Midlend odgovorili su na poziv o malom aligatoru koji je pronađen ispod automobila u parku za kampere. Okrug Midlend je usred pustinje Zapadnog Teksasa - ni blizu mesta gde se obično nalaze aligatori, pa se dolazi do zaključka da to nije normalno ponašanje ovih životinja.

BONUS VIDEO


bat

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR