Glas Javnosti

STRAVIČNA TRAGEDIJA : Tinejdžeri izazvali udes krađom Maseratija, jedan preminuo

Svet
Autor: Glas javnosti

Trojica tinejdžera pronašla su način da lako ukradu vozilo nakon što su otkrili da Masereti, koji je stajao na prilazu u okrugu Pinelas na Floridi, nije zaključan i da su ključevi ostavljeni unutra.

Dečačka igra završila se tragično. Jedan od od trojice tinejdžera poginuo je nakon što su se slupali, dok drugi mladić verovatno neće preživeti, rekao je šerif okruga Bob Galtieri tokom konferencije za medije u blizini mesta nesreće.

Trojica tinejdžera Keondrik Lang (15), Mario Bonila (15) i Malači Danijels (16) proveravali su da li su brave na vozilima zaključane. Prema rečima šerifa, Lang se trudio da ne ostavi svoje otiske na vozilima, pa je uz pomoć majice pokušavao da otvori vrata.

Kada su se vrata Maseratija otvorila, Lang je video ključeve unutra, i svi su ušli u vozilo, prenosi Fox13.news.

U međuvremenu su policajci u helikopteru iznad primetili tinejdžere kako ulaze u vozilo. Helikopter je poslat na drugo mesto zločina, a policajci su vodili osumnjičenog u pritvor.

Drugi policajci na zemlji obavešteni su o krađi vozila koja je u toku i probali su da priđu vozilu i da zaustave tinejdžere pre nego što pobegnu, ali su se oni odvezli.

Lang je vozio, Bonila je bio na suvozačevom mestu, a Danijels na zadnjem sedištu.

Kancelarija šerifa okruga Pinelas ima politiku da se ne upušta u jurnjavu na putu, ali kada su tinejdžeri videli da ima policajaca u toj oblasti, pobegli su kao da ih jure, rekao je šerif.

Helikopter je pratio njihovo kretanje iz vazduha, sve do sudara.

Maserati se zakucao u bočnu stranu zgrade i prevrnuo na parkingu. Bonila je poginuo u sudaru, a šerif je rekao da Danijels možda neće preživeti piše Telegraf

Lang, koji je bio za volanom, nalazi se u bolnici i njegovo stanje je stabilno.

Na vozilu je pričinjena ogromna materijalna šteta, a vlasnik Maseratija je obavešten o sudaru.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR