Glas Javnosti

Stravičan pad devojke sa motora: UZNEMIRUJUĆI SNIMAK (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Zbog velike brzine nastavila je da klizi po asfaltu, a na sebi je imala farmerke i patike

Medi Alivija (23) iz Dalasa obožava motore i vrlo je aktivna na društvenim mrežama. Nedavno je šokirala pratioce snimkom udesa koji je doživela, a moramo priznati da je čudom sačuvala glavu.

Negde na polovini videa, vozila je oko 200 km/h kada je automobil ispred nje naglo promenio traku, a vozač je verovatno nije ni primetio.


Medi je pokušala da izbegne sudar, nagnula se na stranu, pa je dvotočkaš pao. Zbog velike brzine nastavila je da klizi po asfaltu, a na sebi je imala farmerke i patike.

Nekoliko trenutaka kasnije vidimo je na nogama kako plače i vrišti. Stalno je ponavljala: “Moja koža gori”.

Na lice mesta je stigla ekipa hitne pomoći, a vidimo trenutak kada bolničar pita devojku koliko brzo je vozila, a onda odgovara “ne znam”.

Naredni kadrovi prikazuju njene povrede, oguljenu kožu, iscepanu odeću. Devojka je u suzama, uplašena i čini se da traži lekove protiv bolova.

View this post on Instagram

A post shared by @maddyalivia_

Njen video je pregledan više od 1,5 miliona puta, a mnogi korisnici su joj uputili poruke podrške.

Bilo je i onih koji su kritikovali odluku da sedne na motor bez zaštitne opreme.

“Žao mi je, vozili ste prebrzo, niste nosili bolju opremu, posebno oko nogu i stopala, nekako ste tražili ovo”, napisao je jedan korisnik.


Drugi se nadovezao: “Neka bude srećna što je živa. Žrtve sudara na motociklu koji se kretao 160 km/h obično ne idu u bolnicu. Odlaze u mrtvačnicu”.

S druge strane, brojni korisnici brane Medi i ističu da vozač nije signalizirao da će promeniti traku, kao i da je pobegao sa mesta udesa.

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR