Glas Javnosti

Balaševićevi stihovi SAMO RATA DA NE BUDE osvanuli u Ukrajini (FOTO+VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Đorđe Balašević bio pacifista, a kao poruku mira uvek je pevao pesmu "Samo da rata ne bude".

Stihove ove pesme sada su objavili umetnici iz Ukrajine, što je na društvenim mrežama podelio njegov sin Aleksa Balašević.

- Stihovi mog oca na još jednom ratištu. Nažalost. U Ukrajini!!!! Prevedeno: Samo da rata ne bude, ludila među ljudima.“ Nije ovo situacija kada je ponos na prvom ili drugom mestu, ovo je nažalost situacija kada je ponos na poslednjem mestu dok su molitva, pomoć i tuga na postolju. More poruka sam dobijao kada mi je otac otišao medju zvezde iz cele istočne Evrope, onda sam se nadao da će nastaviti da mi pišu o njegovim ljubavnim pesmama, da me pitaju da li je Boža Pub stvarno postojao ali… Bože pomozi... - poručio je Aleksa i dodao:

- Grupa kulturno umetničkog društva slovenske duše koju čine naša pravoslavna braća Ukrajinci, Belorusi i Rusi iz Istočne Ukrajine nam je poslala ovo uz naslov "Naša prosta duša slovenska" na ulicama Mirnograda, grada u Donjeckoj Oblasti gde đavo pali svoja kandila, ali će mu Bog uskoro ugasiti... Nećemo se iznenaditi kada nam jave da jedan duh leti nad Krimom, Odesom i Karpatima i seje mir, kao što je sejao gde god je išao... Aleksa Balašević" ☦ Спасибо братья! Мир в Украине".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR
od KojadinKoy u 28.03.2022 07:02:04 h
     0 
a ,, Ne lomite mi bagreme ,, to neSmeju da pominju ...ni ovde u krugu dvojke...