Glas Javnosti

ŠTA JE TO BAJDENOVA SUPRUGA REKLA MAKRONU : Ceo svet će zanimati

Svet
Autor: Glas javnosti

Prva dama SAD Džil Bajden, navodno je predsedniku Francuske Emanuelu Makronu rekla da se ona i njen suprug, predsednik SAD Džo Bajden, spremaju za novu predsedničku kampanju

Bajden se do sada nije javno izjasnio da li će se kandidovati na izborima, a navodno je poslednjih sedmica više puta o tome razgovarao sa članovima svoje uže porodice.

Dva izvora rekle su za Times da je Džil Bajden komentarisala novu kampanju tokom zvanične večere priređene u Beloj kući za Makrona i njegovu suprugu Brižit. Kada je Makron upitao prvu damu SAD da li misli ozbiljno, ona je navodno odgovorila sa "apsolutno". Nakon toga je, piše Times, Makron podigao čašu i nazdravio za Bajdenovu kampanju za naredne predsedničke izbore.

Bela kuća nije odgovorila na upit novinara o ovoj temi.


Bajden je početkom novembra na konferenciji za novinare u Beloj kući rekao da je namera njega i njegove supruge Džil Bajden da se ponovo kandiduje.

- Naša partija je uradila bolje od onoga što je iko očekivao. Bolje od vremena Kenedija. Nameravam da se kandidujem opet, ali to je odluka porodice i o tome ćemo pričati - rekao je Bajden pre manje od mesec dana.

Tada je rekao da sa porodicom planira "da pobegne tokom praznika", ali da će odluku o kandidaturi doneti već sledeće godine prenosi Telegraf

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR