Glas Javnosti

SRPKINJA PRAVILA HAOS U BEČU: Maltretirala svoje dete a onda TUKLA POLICAJCA!

Svet
Autor: Glas javnosti

Srpska državljanka (30) uhapšena je u Beču zbog nasilja nad sinom (7), koga je, kako prenose mediji, više puta istukla na javnom mestu!

Našoj državljanki, kako piše Hojte, na teret se stavlja i napad na službeno lice, pošto je prilikom hapšenja tukla policajca.

- U nedelju uveče stanari su pozvali policiju i ispričali da žena poreklom iz Srbije na ulici tuče svog sina. Navodno, ona je više puta izudarala dete, a nesrećni dečak je zavapio ka očevicima da zovu pomoć pre nego što ga majka odvuče sa ulice - prenosi Hojte:

- Očevici su domah pozvali policiju i ispričali šta se dešavalo u popodnevnim časovima, a patrola je ekspresno stigla u naselje Florisdorf, pošto im je osumnjičena Srpkinja od ranije poznata po korišćenju narkotika i alkohola.

Patrola je ušla u dvorište u kome Srpkinja stanuje sa sinom i tamo su zatekli dečaka.

- Mališan je plakao i ridao i ispričao policajcima sve što su već rekli i svedoci. On je nagalsio da se jako plaši majke i molio je za pomoć - navode mediji:

- U tom momentu se pojavila i vidno pijana majka koja je počela da psuje i juri policiju. Jedan policajac je povređen jer se zaletela i udarila ga u gornji deo tela. Nekako su uspeli da je savladaju i uhapse. Prema pisanju medija, ženi je izrečena mera zabrane prilaska sinu, a dete je dato svom odraslom bratu.

Sličan slučaj dogodio se u Beogradu tokom juna meseca, kada su uhapšeni majka K.M. (37) i njen partner M.M. (24) zbog sumnje da su maltretirali njenog maloletnog sina. Nesrećni dečak je sam pozvao policiju i ispričao da ga očuh tuče, a majka ne čini ništa da to spreči. Dete je posle hapšenja para iz pakla dato svom ocu, Zoranu Brankoviću Lepom, inače žestokom momku iz devedesetih.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR