Glas Javnosti

Srbin poginuo u Kolumbiji igrajući ruski rulet, stradali i policajci

Svet
Autor: Glas Javnosti

Srbin D. S. (45) stradao je igrajući ruski rulet u kući bivšeg kolumbijskog vođe gerilaca u gradiću Gvamal, pišu mediji.

Kada je policija nakon dojave došla na lice mesta, izbio je opšti rat u kom su ubijeni i vlasnik kuće i dva policajca.

Sve je počelo u ranim satima 1. aprila u kvartu La Florida u kući koja je bila puna ljudi. Među njima su bili i Hose Visente Rivera Mendoza, poznat kao Vojnik i D.S. koga su Kolumbijci zvali Markos i koji je, prema pisanju lokalnih medija, radio kao obezbeđenje Mendoze.

Društvo je celu noć pilo alkohol i pred zoru odlučilo da igraju ruski rulet. Kada je na njega došao red, D. S. je prislonio cev revolvera na glavu i povukao oroz, a metak je opalio.

„Iznenada se čuo pucanj. Ljudi koji su se nalazili u kući su očigledno pijani započeli opasnu igru. Jedan stranac je teško ranjen“, piše portal „El tiempo“.
Prema jednoj verziji, D. S. je zatečen u kući mrtav. Prema drugoj, prebačen je u bolnicu u gradu Viljavisensio, gde je preminuo. Šta se tačno dešavalo nakon što je ispalio sebi metak u glavu, nikom nije jasno zbog haosa koji je usledio.

„Kada su policajci došli da istraže šta se dogodilo, iz kuće su istog časa otvorili vatru na njih. U okršaju su stradali narko-bos i dva policajca“, prenosi „Blu radio“.


Uznemireni građani ponovo su pozvali policiju, a kada je pojačanje stiglo, zatekli su dvojicu kolega mrtve. Jedan je ležao na ulici, a drugi je bio u automobilu, prenosi B 92.

Sputnik

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR