Glas Javnosti

Denver nikako da ode do Bele kuće

Košarka
Autor: Glas javnosti

Aktuelni šampioni NBA lige Denver Nagetsi odbili su tradicionalni susret u Beloj kući sa predsednikom SAD Džoom Bajdenom.

Prvobitno zakazanu posetu Nagetsa Beloj kući krajem januara Bajdenova administracija je odložila za 18. mart zbog problema oko rasporeda.

Denver je zatim navodno otkazao posetu Beloj kući zbog priprema za važan meč u gostima protiv lidera Zapadne konferencije Minesota Timbervulvsa, zakazan za 19. mart.

Denver je inače treći na Zapadu, jednu pobedu iza Minesote.

Posle meča između Denvera i Bostona, o svemu ovo je javno govorio novinar Kris Hejns.

Uobičajena je praksa da predsednik Sjedinjenih Američkih Država primi prvake svih profesionalnih liga ove zemlje posle osvajanja titule.

Primetićete da Denver do sada nikada nije bio u Beloj kući (nikada nije bio šampion), a po svemu sudeći pitanje je kada će se to i desiti.

Nagestima je prioritet da završe na prvom mestu Zapadne konferencije, a zbog velike gužve bi žrtvovanje i jedne utakmice moglo da bude pogubno.

Inače, američki predsednik Džo Bajden čestitao je ranije Denver Nagetsima i najkorisnijem igraču finala plej-ofa Nikoli Jokiću osvajanje titule šampiona NBA lige.



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR