Glas Javnosti

SPASIO MLADIĆA, PA GA UBIO: Starac izvukao momka na čamac a onda se sve pretvorilo u noćnu moru (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Dobri Samarićanin navodno je ubio muškarca (29) nekoliko trenutaka nakon što ga je spasio. Momak i devojka su se vozili na džet-skiju kada su doživeli nesreću i pad u vodu.

Čovek star 74 godine, koji nije identifikovan, bio je napolju sa suprugom kada je u utorak primetio Nejtana Morgana i njegovu devojku kada su doživeli nesreću u jezeru Kiovi, u Južnoj Karolini. Odmah je skočio u čamac i izvukao ih na sigurno. Tu, međutim, počinje horor.

Prema kasnijoj izjavi 74-godišnjeg nautičara čim ih je izvukao u svoj čamac, Morgan je “postao agresivan” iz nepoznatog razloga i počeo je da se svađa sa svojim spasiocem.

- Njegova devojka pokušala je da smiri situaciju tako što je Morgana htela da gurne nazad u vodu - saopštila je policija bizarno svedočenje čoveka koji je spasio pa ubio čoveka kog je spasio.


Žrtva Nejtan Morgan 

Istražitelji smatraju da je Morgan želeo da se vrati na svoj džet-ski. U opštoj gužvi i pometnji stariji muškarac je izvadio pištolj i upucao čoveka koga je trenutak pre toga spasio. Navodno je rekao istražiteljima da se plašio za svoj život I život svoje žene.

Prema izveštaju policije, sumnja se da je Morgan bio pijan u trenutku kada ga je 74-godišnji muškarac spasio. Još se čeka izveštaj o obdukciji. Istražitelji su verovali da je Morgan želeo da se vrati na svoj jet-ski.

Par na pontonu pomogao je Morganu da se vrati na brod, ali stariji muškarac kaže da je 29-godišnjak ostao ratoboran. Kao rezultat toga, stariji čovek ga je upucao, rekavši vlastima da se plašio za svoj i život svoje žene. Morgan je iza sebe ostavio desetogodišnjeg sina, a njegovi prijatelji kažu da je obožavao pecanje.

 Po komentarima na Fejsbuku Morganovim prijatelja može se zaključiti da ne mogu da veruju da bi Morgan mogao da izazove bilo kakav incident I da je bio miran čovek koji je samo otišao sa svojom devojkom ma pecanje. Kako je došlo do toga da ga ubije baš onaj koji ga je spasao pokazaće daljnja istraga.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR