Glas Javnosti

Šon Pen će igrati u ukrajinskom filmu

Svet
Autor: Glas javnosti

Osakrovac i aktivista za Ukrajinu, Šon Pen, potpisao je ugovor za ulogu u ukrajinskom ratnom filmu "War Through the Eyes of Animals".

Film će imati devet priča koje će režirati devet ukrajinskih reditelja, a prikazuje rat u Ukrajini kroz oči životinja. Miroslav Slabošpitski, poznati ukrajinski reditelj filma „Pleme“, režiraće deveti i poslednji deo u kojem će Šon Pen tumačiti američkog tonca koji slučajno postaje svedok izbijanja rata. Snimanje je planirano da se održi u Ukrajini i Los Anđelesu tokom leta 2023. godine, objavio je Holivud reporter.

Šon Pen je od početka rata javno podržavao Ukrajinu. koju je posetio kada je izbio rat snimajući dokumentarni film za „Vice Studios“. Film, koji je zajednički režirao sa Arenom Kofmanom, premijerno je prikazan na Berlinskom filmskom festivalu ove godine, a Pen je iskoristio priliku da pozove zapadne vlade da pruže veću vojnu podršku Ukrajini.


– Potpuno sam oduševljen što sam deo ovog filma. Velika je čast za mene da sarađujem sa Šonom Penom, neverovatnim glumcem i izuzetnom osobom i jednim od najvećih prijatelja Ukrajine. Bio je sa nama tokom napada 24. februara i duboko istražuje rat i Ukrajinu u svom dokumentarnom filmu. Njegova podrška je neprocenjiva za nas – rekao je Slabošpitski.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR