Glas Javnosti

SOLOVJEV POMAHNITAO U PROGRAMU UŽIVO: Glavni PUTINOV propagandista postao meta ŽESTOKE SRPDNJE na društevim mrežama (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

On je zbog svojih stavova često predmet kritika na društvenim mrežama, a njegovi pokreti i izrazi lica su često ismevani.

Ruski propagandista i voditelj Vladimir Solovjev od početka rata u Ukrajini plasira stavove Kremlja u svojoj emisiji "Veče sa Vladimirom Solovjevim". U njegovim emisijama se stalno mogu čuti hvalospevi o ruskoj vojsci i ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i kritike na račun Zapada, Ukrajine i NATO-a.

On je zbog svojih stavova često predmet kritika na društvenim mrežama, a njegovi pokreti i izrazi lica su često ismevani. Tako je bili i ovog puta, zbog emisije koja je emitovana 1. juna.

Naime, Solovjev je sa svojim gostima diskutovao o najnovim dešavanjima u Ukrajini i svetu u svom maniru, a onda je gotovo uvek staloženi voditelj malo „pogubio konce“.

Dok su gosti diskutovali, Solovjev je upao u reč, a pritom je ispružio ruke i pomerao ih gore dole.

Ovaj isečak iz emisije se deli po Tviteru, a ispod njega se nižu komentari u kojima korisnici ismejavaju ruskog propagandistu.
Uz brojne objave na kojima se nalaze ovi snimci stoji „Vladimir Solovjev se pokvario“ ili „Ovaj propagandista Kremlja se pokvario, nađite novog“.

Tokom emisije, Solovjev je izrazio „ogorčenost“ zbog ukrajinskih napada na rusku teritoriju.

Istakao je da stanovnici „prelepog grada Šebekino proživljavao pakao i da su stalno granatirani“.

Ovo je izazvalo nezadovoljstvo mnogih korisnika društvneih mreža, a uz objavu ovog snimka stoji i – „Marijupolj je takođe bio prelep grad pre rata“.Glas javnosti/N07S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR