Glas Javnosti

ŠOK TVRDNJE - TREĆI SVETSKI RAT JE POČEO: Gejts tvrdi: "Nova pandemija počinje u ENGLESKOJ, NATO poslao 300.00 vojnika u Ukrajinu (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

SAD su poslale 300.000 vojnika i druge nacije takođu šalju vojnike. To nije u vestima. Niko ne priča o tome.

Američki misionar Dejvid Gejts, koji sticajem okolnosti ima isto prezime kao i čuveni multimilioner Bil Gejts, na jednom od svojih predavanja koje drži širom sveta, otkrio je šokantne, možemo slobodno reći apokaliptične činjenice. On tvrdi da je NATO poslao preko 300.000 vojnika u Ukrajinu i da je Treći svetski rat već počeo. Takođe kaže da će nova pandemija početi u Engleskoj, a da se ubrzano sprovodi plan za uništavanje fabrika za preradu hrane i farmi, kako bi svet ostao bez hrane.
"Na kraju hoću da sumiram šta se događa sa svetom danas. Možda znate, a možda i ne znate, ali 25. i 26. juna NATo je odobrio na G7 sastanku da se pošalju trupe u Ukrajinu. SAD su poslale 300.000 vojnika i druge nacije takođu šalju vojnike. To nije u vestima. Niko ne priča o tome. Svets se sprema za rat. Američka i evropska ekonomija su uništene. Takođe je odlučeno da 15. jula sledeća pandemija oficijelno treba d apočne u engleskoj. Biće totalno ZAKLJUČAVANJE. Onda planiraju da to prošire na sve zemlje sveta. Dizel gorivo i dizel motorsko gorivo će uskoro nestati. Heavy petroleum dolazi iz Rusije, a on je potreban za dobijanje dizela. U sledeća dva meseca očekuje se nestašica u mnogim zapadnim zemljama. Trebali smo da zamenimo motorno ulje u našem avonu u SAD i nismo mogli da ga nađemo nigde, morali smo da naručimo s druge strane Amerike i našli smo dovoljno za jedan motor", objasnio je Gejts i dodao:
"Nestašice hrane su planirane, dostava hrane je uništena. Uništili su u plamenu svu hranu sa farmi. Više od 100.00 mesta za preradu hrane je spaljeno. Gospodin Bergoljo iz Rima je objavio da je Treći svetski rat već počeo", zaključio je misionar. Dejvid Gejts je sin misionara. On je takođe misionar sa diplomama iz medicine, softverskog inženjeringa i poslovne administracije. Takođe je profesionalni pilot i vazduhoplovni mehaničar. Služio je kao misionar u mnogim zemljama uključujući Peru, Meksiko, Gvajanu, Trinidad i Tobago i Venecuelu.Osnovao je centar Gospel Ministries International 2000. godine kako bi razvijao i upravljao projektima medicinske avijacije, obrazovanja i panela širom sveta. Kao govornik, Dejvid prenosi svoju veru u Boga i strast prema volonterskoj službi na prvim linijama misionarskog rada.


Oženjen je Rebekom sa kojom je odrastao u misionarskom kampu u Boliviji. Imaju tri ćerke i dva sina.

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR